Mijn werkwijze:

 

Plus Size Coaching biedt 3 verschillende vormen coaching aan, te weten:

1 op 1 coaching:

Door middel van een intake leren we elkaar beter kennen. We bepraten waarom je komt en wat je wil bereiken met de coaching.

Wanneer je besluit verder te gaan in het traject, zullen we elkaar een aantal keer ontmoeten waarin we aan de slag gaan met je doelstelling. Tevens is er dan ruimte om de huiswerkopdrachten die je van me krijgt, waar nodig, te bespreken. Tussentijds en aan het eind van het traject evalueren we of we op de goede weg zitten. Dit traject duurt 3 tot 4 maanden.

Groepscoaching:

Voel jij je prettiger om in een groep je ervaringen en zoektocht te delen met gelijkgestemden? Dan is de groepscoaching iets voor jou!

In een kleine groep van 4-6 personen bespreken we elke sessie een thema wat het beste aansluit bij jullie eigen doelstellingen. Op deze manier kun je van elkaar leren en ben je elkaars spiegel. Je ondervindt steun en begrip van anderen die met dezelfde emoties omtrent gewicht stoeien en daardoor kom je zelf beter in je kracht te staan. De begeleiding van deze sessies gebeurt door mij.

Ook bij deze vorm is op voorhand met elke persoon een intake, zodat ik tijdens de sessies er voor kan zorgen dat jouw doelstelling genoeg aan bod komt en ik je kan triggeren daarin.

Online coaching:

Door middel van bij voorkeur een live intake leren we elkaar beter kennen. We bepraten waarom je komt en wat je wil bereiken met de coaching.
Het eerste gesprek is bij voorkeur live, zodat we echt even kunnen voelen of de energie van de ander bij elkaar past. Immers is het belangrijk dat jij je veilig bij mij voelt, ook online en dat ik goed kan invoelen wat jou drijft en waar je mogelijke knelpunten zitten. Het vervolgtraject kan online via bv. Skype of Zoom, of een combinatie van beiden, afhankelijk van je wensen. De opzet van de coaching blijft hetzelfde als bij de live coaching. 

Is één van deze 3 vormen iets voor jou? Of weet je nog niet zo goed welke vorm bij jou past?

Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om samen te bepalen wat het beste bij je past!