Degenen die mij redelijk trouw volgen, weten dat ik van de vele woorden ben, ;-). Ik schrijf graag en veel en nog belangrijker: ik heb er geen probleem mee om dat allemaal met jullie te delen! Daarom een kijkje achter de schermen van het schrijven van (gast)blogs.

Een aantal weken geleden op een druilerige middag zat ik op de bank, laptop op schoot.
Ik wilde graag een nieuwe (gast)blog schrijven, maar het lukte maar niet. Op sommige dagen leg ik dan de laptop weg, morgen weer een nieuwe dag. Andere dagen ga ik online, zoeken naar artikelen of simpelweg even doelloos tijdlijnen scrollen. And there the magic happened that day! Via Facebook zag ik een promoclip voorbij komen van Gelderland Sport. Ik klikte door naar de uitzending en met de seconde raakte ik geïnspireerder. Grappig hoe zoiets zo snel kan omdraaien, dat blijft me verwonderen! Binnen een half uur stond ‘ie op papier, een heerlijk gevoel!

Ik besloot deze blog in te sturen als nieuwe gastblog voor Wondervol.nl, dé online community voor vollere vrouwen. In augustus is daar reeds een gastblog van me geplaatst en ook deze kwam er doorheen! Leuk! Dus bij deze: klik hier om naar de gastblog te gaan.
Het onderwerp? Hoe een negatief zelfbeeld om te draaien! De dame in de uitzending liet zich niet langer gek maken door haar negatieve gedachten op het moment dat bleek dat haar dochtertje van toen 2 al begon met ‘ik ben dik!’ toen ze voor de spiegel ging staan…. Ik wens je veel leesplezier!

Daarnaast wil ik je nog even extra laten weten dat er nieuw aanbod online staat! Zowel voor 1 op 1 online coaching als webinars staat er een mooie aanbieding. Dus wil jij 2018 (verder) groeien om Dicht Bij Jezelf te komen? Ben jij er klaar voor om stappen te zetten en je figuur te accepteren zoals het is? Wil jij af van de stemmetjes in je hoofd die de stemmetjes van de buitenwereld zijn? Klik dan hier en meld je aan! Voor de 1 op 1 coaching loopt een extra bonus voor de eerste 3 aanmeldingen van 50% en de eerste is al binnen, dus wees er snel bij!