Natuurlijk mag een kijkje achter de schermen niet ontbreken op deze 2e januari!
Naast mijn nieuwjaarwens neem ik je mee in de plannen voor de komende weken.
Aangezien ik over 10 weken met zwangerschapsverlof ga, word ik gedwongen om na te denken over heel het jaar. Iets wat elke ondernemer doet, want je wil immers een beeld hebben waar je naar toe werkt. Voor mij is het echter nieuw en daarmee een uitdaging! Plannen is namelijk iets wat ik wel beheers, maar heel lang niet écht nodig heb gehad. Leuk om ook daarin mezelf weer uit te vinden!

Wat ik in ieder geval heel bewust voor gekozen heb, is dat ik in mijn verlof me echt ga focussen op ons gezin. De verleiding is er natuurlijk nu wel, het stemmetje in mijn hoofd dat zegt ‘maar de baby slaapt straks ook gewoon en de oudste gaat toch gewoon naar de opvang?’. Echter weet en voel ik heel goed dat deze hele welkome uitbreiding van ons gezinnetje alle aandacht verdient en gaat krijgen, dus dan kan ik me er maar beter op voorbereiden m.b.t. de zaak!

In de livegang van vanmiddag op facebook neem ik je daarin mee.
Wanneer ik zie hoeveel ik al geleerd heb in de afgelopen 7 maanden, kon het niet anders dan dat dit leidde tot verdieping. De komende weken ga ik nog helderder krijgen welke boodschap ik uit wil dragen. Dat Plus Size Coaching daar een essentieel onderdeel van is, is in ieder geval nu al heel helder. Ik krijg er zoveel energie van om terug te horen dat mensen zich geraakt voelen door mijn verhalen, zich herkennen en daardoor zelf stappen zetten: HEERLIJK!

2018 wordt daarom in elk opzicht een memorabel jaar! Ga je lekker mee op die reis?
https://www.facebook.com/plussizecoaching/videos/936273866520790/

P.S. Keep posted hier en via mijn social media, er komt een aanbod voor zowel 1-op-1 coaching als webinars voor de komende weken!!!